Terug naar opdrachten

MISSION DESCRIPTION ID: 90472-413

Scrummaster

Vast

Voor onze directe BrightSourcing eindklant in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een passende kandidaat op onderstaand profiel:

Functie: Scrummaster

  • Locatie: Amsterdam
  • Start per: zsm

Taken & verantwoordelijkheden:

Als Scrummaster bij TKB ben je verantwoordelijk voor het faciliteren en leiden van het Agile/Scrum werkproces wat onze twee software ontwikkelteams gebruiken. In deze rol ben je dagelijks bezig met het faciliteren van de teams gedurende de sprints en de priorisering van de acties om ervoor te zorgen dat het eindproduct tijdig gerealiseerd wordt en daarbij alle stakeholders goed op de hoogte zijn. Ook ben jij een coach voor de individuele teamleden met betrekking tot het groeien in zelfsturing en begrip van het Agile/Scrum werkproces. Tevens werk je continue aan een breder begrip van deze werkwijze binnen de gehele afdeling en zelfs organisatie. Denk bijvoorbeeld aan daily stand-ups of retrospectives. Naast dat je energie krijgt van het op creatieve wijze faciliteren van meetings en sessies zorg je ervoor dat jouw collega’s niks in de weg staat om hun werk te doen.

Naar wie wij op zoek zijn:

Dankzij jouw eerdere ervaring als Scrummaster heb jij het in je om professionals en teams te begeleiden naar een hoger niveau. Jij weet je goed staande te houden en bent een gesprekspartner op hoog niveau. Bovenal krijg jij energie van het bevorderen van de samenwerking en het creëren van optimaal resultaat. Jij maakt makkelijk contact met mensen en houdt ervan om een prettige werksfeer te realiseren – en in stand te houden.

Waar je terecht komt:

Je komt voornamelijk te werken op de afdeling IT en werkt daar nauw samen met twee ontwikkelteams, een test engineer en twee Product Owners. Met enige regelmaat kunnen jouw skills om te faciliteren een inspiratie boost geven bij vraagstukken van operationele- of business teams. Er wordt hard gewerkt en met elkaar gelachen, prettig samengewerkt en geborreld op zijn tijd. De lijnen zijn kort en we staan voor elkaar klaar. Dat geldt niet alleen binnen de afdeling IT, maar voor de hele organisatie. Jouw werkplek is goed te bereiken met het openbaar vervoer maar er zijn ook voorzieningen voor thuiswerken getroffen. Ten slotte zijn we gevestigd in een mooi kantoor met prachtig uitzicht over Amsterdam.

Waarom je hiervoor kiest:

  • Voor de uitdaging. je werkt bij een toonaangevend bedrijf binnen Credit Management met interessante klanten. Geen dag is hetzelfde!
  • Voor de zekerheid. je krijgt een contract voor 40 uur per week. En als de match wederzijds klopt, verlengen we het contract voor onbepaalde tijd;
  • Voor jouw ontwikkeling. Naast de kennis en kunde van jouw ervaren naaste collega's bieden wij onbeperkt toegang tot ons online leer platform GoodHabitz en als onderdeel van het IT team krijg je ook volledige toegang tot PluralSight.
  • Voor de ontspanning. Ze sturen je 25 dagen per jaar op vakantie, bieden je om de week een stoelmassage aan en je werkt in een mooie kantooromgeving.
  • Voor de centen. Je verdient een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring (aangevuld met vakantiegeld), een OV- of kilometervergoeding en dagelijks gratis lunch;
  • Voor de gezelligheid. Houden van een feestje op zijn tijd, organiseren een tweewekelijkse borrel op vrijdag en hebben aandacht voor het lief & leed van onze collega’s.
  • Voor later. Je bent bij ons aangesloten op de moderne en gebruiksvriendelijke pensioenregeling van BeFrank. Zo weet je zeker dat je er later goed bij zit.

Ben of kom je beschikbaar en zie jij dit als je perfecte nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct middels de 'apply for mission' button hieronder en dan komen we graag met je in contact voor nadere toelichting!

Tot snel!

Team BrightSourcing