BrightSelection

Werving en selectie is bij veel bedrijven een standaard proces. De vacature gaat naar kandidaten, een selectie van mogelijke matches wordt bij de opdrachtgever neergelegd, één kandidaat krijgt de baan en de intermediair wordt betaald.

Dit klinkt wellicht efficiënt, maar kost klanten vaak veel tijd én blijkt zelden een recept voor lange termijn succes. Om wel de match made in heaven te vinden, schieten wij niet zomaar vacatures de ruimte in en hebben wij een veel uitgebreider proces.

Stap 1: Vraag en kick-off

Wanneer er een vacature op ons bureaublad landt, gaan we niet direct op zoek naar een kandidaat. Waarom niet? Je vindt pas wat je wilt, als je goed weet wat je zoekt. Daarom gebruiken wij onze tijd aan het begin goed en kiezen we ervoor om eerst de diepte in te duiken. Vervolgens initiëren we een kick-off. Zo komen we tot een echt complete profielschets die niet alleen het probleem oplost, maar ook echt past bij het team en de cultuur van het bedrijf.

Stap 2: Zoeken van de juiste match

Ook in ons matchingsproces gaan we niet over één nacht ijs. Komen we een CV tegen dat op papier past bij de vacature, volgen meerdere online en offline gesprekken met de kandidaat. 

Stap 3: Het BrightVoorstel

Wanneer wij zeker zijn van een geschikte match, sturen we je ons BrightVoorstel. Het weergeeft onze motivatie waarom deze kandidaat een match is. Wil je in gesprek, dan zetten wij met plezier een stap terug om je de ruimte te geven om te onderzoeken of onze match ook de match voor jou en de kandidaat is.  

Stap 4: Champagne en nazorg

Is er in real life ook sprake van een ‘ready for take—off’, dan is het moment aangebroken om de kandidaat een aanbod te doen. Wij doen als BrightSourcing weer een stap naar voren en bespreken het aanbod met de kandidaat. Wordt het aanbod aangenomen, zorgen wij voor champagne!

Zijn we er dan? Nog niet. BrightSourcing stapt niet weg wanneer de cheque verzilverd is. Een van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf is het aangaan van een langetermijnrelatie op basis van tevredenheid. Daarom leveren we ook nazorg op maat.

Fee

Wij factureren maandelijks, waarmee we net als jij verantwoordelijkheid nemen voor een succesvolle lange termijn inzet. Wordt een inzet voortijdig afgebroken, dan stopt ook onze facturering. Een plaatsingsproces is persoonlijk, niet op functie. Dat betekent dat wanneer we een persoon plaatsen, we voor deze persoon factureren.

Onze Space Agents

Interesse?

Wil jij ook bij, met of voor ons werken, dan kan dat!
We hebben altijd fijne vacatures van klanten en zoeken soms versterking van ons eigen groeiende team. Klinkt dit goed? Klik dan even door voor ons actuele aanbod.

Bekijk alle opdrachten