Mission Statement

Wij zijn een frisse en ruimdenkende matchmaker binnen de IT en zetten een nieuwe standaard in het aanbieden van kwalitatieve matches op detachering-, detavast- en projectaanvragen. Laat de leeftijd van ons bedrijf je niet misleiden; met ruim 20 jaar ervaring binnen de IT zijn wij juist perfect in staat om verder met je mee te kijken dan de initiële vraag; wat voor kandidaat zoek je nu ècht? En voor onze kandidaten: wat voor type opdracht of organisatie spreekt jou nou ècht aan en zet jou in staat vanuit je innerlijke drive te werken? Wij zijn er namelijk van overtuigd (en meetbaar middels onze huidige successen) dat we door deze manier van werken samen een hoger kwaliteitsniveau bereiken.

Be Bright, get smart

Wist je trouwens dat we door onze open en onafhankelijke manier van werken ook vaak gevraagd worden om een (deel)project, second opinion of gap-, impact-, risico- en business analyse uit te voeren? Hoe we dat doen? Samen met onze freelance community en een paar vaste businesspartners voeren we dit type trajecten succesvol uit. Altijd in volledige transparantie wie waarvoor verantwoordelijk is en met een open calculatie.

Hebben we de interstellaire ontdekkingsreiziger in je geprikkeld en wil je een missie met ons starten, of meer weten over onze openstaande missies? We komen graag met je in contact.

READY TO GET BRIGHT(‘R)?

Onze space agents

Het complete beeld helder & transparant

Doordat wij aan de zijde van onze klant niet alleen willen weten om welke werkzaamheden het gaat, maar ook welke afhankelijkheden deze werkzaamheden hebben in relatie tot de factor waardoor jij als klant succesvol kunt zijn in wat je doet, we een completer beeld scheppen van de uit te voeren opdracht. Met alle informatie (die we mogen delen natuurlijk) én de initiële aanvraag zijn wij vervolgens in staat het beeld richting onze kandidaten zo compleet mogelijk te maken. Dit resulteert in het feit dat iedereen binnen het proces volledig op de hoogte is en er weinig tot geen ruimte is voor misvattingen. Zo bereiken wij een kwalitatieve, onafhankelijke en op persoonlijk vlak een hoogwaardige match tussen onze klant en kandidaat. We handelen niet met ‘gesloten beurs’ en dus volledig transparant, iedereen mag van ons weten wat er in de keten verdiend wordt.

Bekijk alle opdrachten