MISSION STATEMENT

Op zoek naar de beste oplossing in het universum? Voor een match made in heaven ben je precies op de goede plek. Wij duiken met jou in je IT-uitdaging, adviseren en zorgen voor een korte- en lange termijn oplossing zodat je digitale organisatie loopt als een zonnetje.

Overdreven? Niet echt, want voor minder gaan we niet. We stellen net wat meer vragen aan de voorkant om aan de achterkant een maximaal resultaat te boeken. We streven in de tijd die we hebben naar een zo compleet mogelijke oplossing om met de investering in IT de winst in de hele organisatie te vergroten.

De reden: we houden wel van een uitdaging en zijn pas tevreden als we voor jou de perfecte oplossing hebben gevonden. Daarom kijken we bij BrightSourcing net even verder. Of een heleboel verder. We vragen door, denken mee vanuit 20 jaar ervaring, bieden je onze expertise en advies aan en als het de beste oplossing blijkt (en alleen dan), koppelen we je aan de IT-specialist in ons netwerk dat jouw organisatie naar een hoger niveau brengt.

Ben je ZZP’er? We zetten je niet zomaar op een opdracht die matcht met je cv. Want het universum redden doe je niet alleen met skills en het juiste astronautenpak. Het gaat erom dat je karakter matcht met het bedrijf waar je gaat werken en jullie (space)missie overeenkomt, zodat je ook echt waarde kunt toevoegen voor de klant en andersom.

Waarom doen we zo ‘moeilijk’? Omdat moeite doen zich altijd uitbetaalt. Voor ons, voor jou en voor de klant. Pas dan wordt moeite waarde. En waarde leveren, is voor ons onbetaalbaar.

Be Bright, get smart

Zijn we simpele flightbuddies voor onze eigen zzp’er en klanten? Zeker niet. We kiezen ervoor om – in de tijd die er is – de IT-keten zo breed mogelijk te onderzoeken en om daarna pas in te zoomen op de plek waar écht werk aan de winkel is. We kijken naar je strategie en denken mee, zetten mensen op de juiste plek en worden ook vaak ingezet om (deel)projecten, second opinions of gap-, impact-, risico- en business analyses uit te voeren.

Wil jij zeker weten dat je goed zit voor je investeert? Bij ons krijg je een transparant beeld met een open calculatie, zodat je weet wie waarvoor verantwoordelijk is en wat je kosten zijn. Better safe, than sorry.

Ben je benieuwd en wil je een missie met ons starten? We komen graag met je in contact!

READY TO GET BRIGHT(‘R)?

Onze space agents

Het complete beeld helder & transparant

We zijn een recruitment- en detacheringsbureau. Zoals zovelen. En ook echt niet. Waarom? Ons proces om tot een match te komen, is 180 graden anders. En het resultaat ook.

We gaan all out, zonder daar een lange aanloop voor te nemen of een dikke rekening achteraan te sturen. We investeren tijd, simpelweg omdat we uit ervaring weten dat dit zich altijd terugbetaalt. We speuren naar de vraag achter de vraag en zoeken naar de kandidaat die echt past bij het werk en de organisatie.

Om dat voor elkaar te krijgen, vragen we door. Je hoeft niet in je eentje openheid van zaken te geven, dat doen wij ook. We handelen met open beurs en leggen onze kaarten op tafel, want pas als je niets te verbergen hebt, bouw je aan vertrouwen.

Op die manier kiezen we niet alleen de beste kandidaten, maar voorkomen we ook misvattingen. We plaatsen op persoon en cv, op type en op criteria, op expertise en op skills. Op het hele plaatje. Geen rocket science, maar old school mensenwerk.

Bekijk alle opdrachten