Terug naar opdrachten

MISSION DESCRIPTION ID: 40075-470

PL/SQL Developer

Detachering
Amsterdam

Beste Kandidaat,

Voor onze directe eindklant zijn wij op zoek naar een passende kandidaat op onderstaande aanvraag

  • Functie: PL/SQL developer

  • Locatie: Amsterdam/remote (merendeel remote)

  • ???????Tarief: €70,- á €80,- per uur

  • Duur: 3 mnd+

  • Uur per week: 20

  • Start per: zo snel als sinterklaas in 1 avond heel Nederland kan voorzien van kado's

Achtergrond van de aanvraag
Vet ingewikkeld verhaal, maar we doen ons best om dit goed te vertalen voor je: rond de core business van onze klant wordt gebruikgemaakt van essentiële informatie rond haar dienstenportfolio vanuit een database... Poging gelukt? Nee... toch te algemeen gebleven... We kunnen de exacte inhoud gewoon even aan je toelichten hoor als we met elkaar verder in gesprek gaan. ;)

Onze klant heeft behoefte aan uitbreiding van het development team en is zodoende op zoek naar jou! Je zult niet alleen de bestaande diensten-database-omgeving gaan onderhouden, maar ook nieuwe functionaliteit bouwen. Als developer bij deze klant ben je van het begin tot aan het eind betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van aanpassingen op bestaande software en de bouw van nieuwe software. Tof toch?

Belangrijk is wel dat je aantoonbare ervaring hebt met PL/SQL en SQL, XML en SOAP-protocollen (en dan hebben we het niet over de handen-was-regel vanuit de overheid). Verder ben je (zoals iedereen altijd in alle aanvragen zet) een teamspeler en vind je het leuk om kennis te delen met je collega's.

Lijkt dit je wel een interessante opdracht voor de komende periode? Dan komen we graag met je in contact om je meer over deze positie toe te lichten.

Alvast bedankt voor je reactie en tot snel!

Groet,
Team BrightSourcing