Terug naar opdrachten

MISSION DESCRIPTION ID: 70238-592

Intermediair

Vast
BrightSourcing, Amsterdam
Oké, laten we maar met de deur in huis vallen: we zoeken een ethisch puzzelaar met menselijke trekjes en een hang naar psychologische diepgang. Een doorvrager, creatieve probleemoplosser, iemand die niet in de stress schiet van open en eerlijk communiceren en die zijn bed uitkomt om er samen iets moois van te maken en die met een plaatsing het bedrijf en de zzp’er echt verder wil helpen. Een échte intermediair dus, maar dan wel in onze stijl.

Want bij intermediairs denkt men al snel aan snelle schuivers, knippen en plakken en het mixen en matchen van cv’s en bedrijven. Dat kan, maar dat is niet zoals we het bij BrightSourcing doen. Sterker nog, we zoeken juist psychologische puzzelaars die zo goed doorvragen tot ze de perfecte match maken. Het gaat niet om de snelle plaatsing, maar om het lange termijn succes.

Voor die ethische puzzelaar hebben we een plek vrij in ons team. En het is belangrijk dat je al die kwaliteiten combineert met een beetje gezelligheid, want boven al die zakelijke kwaliteiten staat bij ons de menselijke kant. We moeten het samen doen, hebben een gezamenlijk doel en gedeelde verantwoordelijkheden. We hebben géén salestargets en je hoeft bij ons absoluut geen gong te luiden bij iedere inzet. We hebben geen stagiair koffie en broodjes en geen baas die zelf zijn handen niet vuil maakt, we hebben korte lijntjes en er is ruimte voor jouw eigen aanpak.

Past dit bij je en ben je dus ook nog eens knettergoed in het lezen van CV’s, doorvragen in gesprekken, voel je aan waar het probleem bij klanten echt zit en vind je het gezellig om samen te werken naar de ultieme korte en lange termijn oplossing, dan zoeken we jou.
Best wat wensen dus, maar we gaan als een raket met BrightSourcing en we zijn net even anders dan de rest, dus ‘we aim for the stars’, ook in ons eigen aannamebeleid.

Wat doen wij voor jou?
  • We zijn een stabiel bedrijf met ambities.
  • We leggen je geen sales targets op en vertrouwen op jouw eigen inzicht.
  • We betalen je goed.
  • We geven je veel vrijheid in je werktaken, -tijden en -locatie.
  • Zie jij na een bepaalde tijd een rode draad binnen een bepaald vakgebied? Misschien is dan een eigen unit op termijn iets voor jou….

Wanneer wil je dit?
  • Als je blij wordt van kandidaten (vast en/of ZZP) bij de juiste klant inzetten en graag bij een bedrijf werkt waar problemen oplossen belangrijker is dan omzet draaien.
  • Als je het fijn vindt creatief te kijken naar oplossingen voor de korte en lange termijn.
  • Als je niet houdt van ingewikkelde processen en wel van transparantie en korte lijntjes.
  • Als jij liever zelf een taak oppakt in plaats van afschuift naar een ander.

Past dit bij je?
Dat willen we heel graag zien! Neem dan contact met ons op en stuur ons je motivatie, ervaring en achtergrond in de vorm van een brief, filmpje, ansichtkaart vanaf je vakantieadres, wensballon of gewoon in de mail natuurlijk (info@brightsourcing.nl). Dan gaan wij graag met je in gesprek!