Terug naar opdrachten

MISSION DESCRIPTION ID: 32156-371

Informatie Analist

Vast
Rijswijk

Voor onze directe BrightSourcing eindklant in Den Haag, zijn wij op zoek naar een passende kandidaat op onderstaand profiel:

Functie: Informatieanalist Infrastructuur

 • Locatie: Den Haag
 • Salaris: minimaal € 3.273,39 en maximaal € 4575,13 bruto op basis van 36 uur. Inschaling gebeurd op basis van kennis en ervaring
 • Duur: 12 maanden met de intentie van een vast dienstverband afhankelijk van functioneren en economische omstandigheden
 • Start per: zsm

Over de functie:

Als Informatieanalist analyseer je het bedrijfsproces en de informatiestromen binnen de organisatie. Je beoordeelt veranderingen die de beheer organisatie efficiënter helpen te werken.

Uit een grondige analyse komen gegevens naar voren die gebruikt worden om oplossingen voor problemen in het automatiseringsproces te ontwikkelen en/of aan te passen. De sociale en juridische gevolgen van aanpassingen worden meegenomen in de analyse om een LDL en TO in elkaar te kunnen zetten dan wel bij te dragen aan het Project initiatie proces. Dit en de stadia eromheen, worden, over het algemeen, in teamverband opgezet, waarbij de Informatieanalist verantwoording aflegt aan het MT ICT Infrastructuur/(adjunct-) Teamhoofd.

Als Informatieanalist implementeer je het ontwerp niet zelf, maar biedt je middels adviezen en schetsen de nodige ondersteuning aan de organisatie om de aanpassingen door te voeren. Zo adviseer je o.a. over de benodigde hardware, de beste manier om het informatiesysteem in te voeren en mogelijkheden om feedback over het nieuwe systeem te krijgen. In dit alles houdt je ook rekening met het budget en de wensen van de klant. Je moet dus niet alleen veel verstand hebben van ICT en informatiestromen, maar ook van de gebruikers en financiële beperkingen. Op deze manier ben jij de link tussen ICT en de organisatie.

Het team van ICT Infrastructuur is binnen de afdeling ICT verantwoordelijk voor het dagelijks operationeel beheer van alle interne en externe infrastructuur. Dit zowel op Data Center Services, Server en netwerkgebied, die binnen het bedrijf worden gebruikt voor de systemen die de primaire en secundaire bedrijfsprocessen ondersteunen. Het team bestaat uit een groep gedreven en enthousiaste netwerk-/systeembeheerders die naast hun primaire operationele beheerwerkzaamheden, vanuit hun deskundigheid, hun vakinhoudelijke bijdrage leveren in wijzigingsverzoeken, projecten (o.a. Life Cycle Management) en bij nieuwe technologische ontwikkelingen ter verbetering van de dienstverlening.

Verder:

Als Informatieanalist vragen we het volgende van je:

 • Je beschikt over een afgeronde relevante ICT opleiding aangevuld met relevante trainingen en functioneert aantoonbaar op HBO niveau met minimaal 5 jaar jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een infrastructurele omgeving. Je kent je vak en vindt het vanzelfsprekend om vanuit het perspectief van continue verbetering (je kennis op peil te houden om) de omgeving te verbeteren.
 • Je beschikt over relevante technische netwerk certificeringen, zoals Cisco CCNA/CCNP.
 • Je beschikt over relevante technische Microsoft certificeringen.
 • Je bent volledig op de hoogte van Microsoft producten/technologie en de toepassing hiervan
 • Een continuous improvement certificering (zoals Lean Six Sigma) is een grote pré.
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met Hyper Converged Infrastructure is een grote pré
 • Je hebt een proactieve en professionele werkhouding en bent zowel klant- als resultaat gericht. Daarnaast laat je zien dat je beschikt over een goed ontwikkelt analytisch denkvermogen en ben je bekend met het acteren in een politiek speelveld. Je kan conceptueel denken en bent innovatief. Je kan uitstekend je werk organiseren en prioriteren. Verder zien we graag dat je communicatief vaardig bent en een flexibele opstelling hebt; ook als je onder druk moet presteren. Je team kan op je rekenen en je bent een gestructureerde werker die nauwkeurig het werk uitvoert. We hechten veel belang aan persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling als team. We zoeken dus een ervaren iemand en zin heeft om zich verder te ontwikkelen en die graag samen met zijn collega’s deze ontwikkeling gaat vormgeven!

Ben of kom je beschikbaar en zie jij dit als je perfecte nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct middels de 'apply for mission' button hieronder en dan komen we graag met je in contact voor nadere toelichting!

Tot snel! Team BrightSourcing