Terug naar opdrachten

MISSION DESCRIPTION ID: 43246-412

Data Analist / Data Engineer

Vast

Voor onze directe BrightSourcing eindklant in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een passende kandidaat op onderstaand profiel:

Functie: Data Analist

 • Locatie: Amsterdam
 • Start per: zsm

Achtergrond van de aanvraag:

Ben jij handig met data en rapportages? Een echte data ‘cruncher’ met een interesse in de zakelijke dienstverlening? Lees dan snel verder!

Als Data Analist / Data Engineer sta je midden in de business. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen en ontsluiten van data en rapportages voor de interne organisatie én klanten. Jij zorgt voor de modellering, importprocessen, verzamelen, verwerken, ontsluiten en analyseren van data. En data, daar hebben we heel veel van… nu is het tijd om hier meer gebruik van te gaan maken. Naast dat je dit doet m.b.v. de huidige tooling reikt jouw grens verder en ondersteun je bij het groeien naar een betere data driven organisatie. Je signaleert nieuwe kansen of eventuele problemen en pakt die op in overleg met de business en onze IT afdeling. Kortom, een hele uitdagende rol waar veel successen te behalen zijn!

Taken & verantwoordelijkheden:

Rapporteren: Rapportages ontwerpen en ondersteunen van in/externe klant bij het opstellen en ontwikkelen van rapportages. Verantwoordelijk voor het geven van concrete voorstellen hoe binnen de organisatie de rapportagebehoefte kan worden gestroomlijnd en rapportage voorzieningen geoptimaliseerd.

Onderhouden: Onderhoud en beheer van rapportagesystemen, databases en relevante infrastructuur. Het gevraagd en ongevraagd en op basis van kosten-baten, adviseren van team en management op gebied van datavoorziening, rapportage en relevante infrastructuur.

Borgen: Kennis op gebied van databases, rapportages en relevante infrastructuur delen met collega’s van IT en in samenwerking met de manager IT borgen over verschillende mensen.

Vernieuwen: Meedenken en meebouwen aan data voorzieningen die TKB helpen een meer data gedreven organisatie te worden.

Verder:

 • Ben je communicatief vaardig en beschik je over een gezonde dosis organisatie sensitiviteit;
 • Ben je goed (of he-le-maal) los op gebied van Prince2;
 • Zie je het niet als vervelend om naast de projecten ook ZELF de projectadministratie te voeren;
 • Heb je écht zin om een organisatie die vol in verandering is verder te helpen naar een hoger niveau.

Waarom je hiervoor kiest:

 • Voor de uitdaging. Je werkt bij een toonaangevend bedrijf binnen Credit Management met interessante klanten. Geen dag is hetzelfde!
 • Voor de zekerheid. Je krijgt een contract voor 40 uur per week. En als de match wederzijds klopt, verlengen ze het contract voor onbepaalde tijd;
 • Voor jouw ontwikkeling. Naast de kennis en kunde van jouw ervaren naaste collega’s bieden ze onbeperkt toegang tot ons online leer platform GoodHabitz en als onderdeel van het IT team krijg je ook volledige toegang tot PluralSight.
 • Voor de ontspanning. Ze sturen je 25 dagen per jaar op vakantie, bieden ze je om de week een stoelmassage aan en je werkt in een mooie kantooromgeving.
 • Voor de centen. Je verdient een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring (aangevuld met vakantiegeld) en een OV- of kilometervergoeding (als we weer naar kantoor kunnen).
 • Voor de gezelligheid. Ze houden van een feestje op zijn tijd, organiseren een tweewekelijkse borrel op vrijdag en hebben aandacht voor het lief & leed van onze collega’s.
 • Voor later. Je bent aangesloten op de moderne en gebruiksvriendelijke pensioenregeling van BeFrank. Zo weet je zeker dat je er later goed bij zit.

Ben of kom je beschikbaar en zie jij dit als je perfecte nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct middels de 'apply for mission' button hieronder en dan komen we graag met je in contact voor nadere toelichting!

Tot snel!

Team BrightSourcing