Terug naar opdrachten

MISSION DESCRIPTION ID: 52610-337

BrightSourcing crewmember

Vast
Amsterdam

Gezocht: …………….
 

BrightSourcing is de afgelopen jaren stabiel doorgegroeid van een kleine rebel naar een gevestigde frisse denker binnen de IT-bemiddeling. We beschouwen bedrijven én zelfstandig professionals als klanten en zij doen met óns zaken omdat we simpelweg zijn wie we zijn en geen loze beloftes verkopen; wij helpen klanten graag écht verder.

Eigenlijk ‘verkopen’ we sowieso helemaal niets; we hebben het graag over mogelijke oplossingen voor uitdagingen waar men mee rondloopt. Naast de uitgebreide aard van onze opdrachten staan wij aan de andere kant goed bekend bij zelfstandig professionals waarmee wij onze opdrachten samen aanvliegen. Samen inderdaad, want wij geloven in een open en transparante manier van werken.

Omdat we als organisatie ál onze klanten de aandacht willen blijven geven die ze verdienen zijn wij op zoek naar versterking binnen ons team. Nu was je aan het zoeken op functietitel, maar dat is nu juist het ding….. wij zoeken iemand met hetzelfde DNA als ons team en het dus ontzettend uitdagend vind om te helpen bouwen. Bouwen aan de verdere professionalisering van BrightSourcing, bouwen aan de relatie met ons netwerk van zelfstandig professionals en partners en het helpen oplossen van de uitdagingen waar onze klanten mee rondlopen.

Dit is ook de reden dat we geen functietitel hanteren; we zetten niemand in een ‘hokje’. Concreet verwachten wij dat je met jouw proactieve houding en verfrissende ideeën in staat bent om onze (toekomstige) klanten te ondersteunen bij IT-gerelateerde vraagstukken. Het kan zijn dat je de ene keer een aanbieding voor een BrightCard in elkaar aan het zetten bent, een voorstel schrijft voor de oplevering van bepaalde rapportage, een voorstel opzet voor de uitvoer van een compleet project, op zoek bent naar de perfecte match op de uitvraag voor een extern professional of bezig bent met het vinden van nieuwe- en uitbouwen van bestaande klanten.

Heeft iemand binnen het team een spoedgeval? Dan helpen we elkaar altijd verder.

Omdat wij écht de intentie hebben om een samenwerking van meerdere jaren aan te gaan (ja, ook contract voor onbepaalde tijd), kijken wij wel kritisch naar alle facetten omtrent opleiding, werkervaring, je motivatie, maar vooral je persoonlijke eigenschappen; dit matchen wij met ons DNA om te zorgen dat we gezamenlijk kunnen gaan bouwen aan de lange termijn. Een assessment is dan ook onderdeel van onze selectieprocedure.
 

Onze collega Romy van den Bos borgt het sollicitatieproces, dus direct solliciteren kan naar romy.vandenbos@brightsourcing.nl. Wil je eerst nog wat meer info? Neem dan even contact op met Frans Lurvink via 06-28132746.

Hoe je je sollicitatie aanvliegt laten we compleet over aan jouw eigen creativiteit, maar weet dat de laatste die bij ons aan boord kwam gesolliciteerd heeft met een (inmiddels legendarisch) filmpje… Alles kan, niets moet.

 

READY TO GET BRIGHT(’R)!?