Terug naar opdrachten

MISSION DESCRIPTION ID: 94529-266

Application manager

Detachering
Vlissingen

Voor onze directe BrightSourcing eindklant zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten op onderstaand profiel:

Functie Technisch Applicatie Manager
Locatie: Vlissingen
Start per: zsm
Duur: 3mnd+
Tarief: in overleg
Overige: ivm High secure omgeving is NL paspoort vereist, een VOG en AIVD-B screening zullen ook plaatsvinden.


Achtergrond van de vraag:
Onze klant zoekt een technisch applicatiemanager die ten behoeve van een groot internationaal industrieel project de applicaties in een complexe beveiligde omgeving installeert, beheert en onderhoudt.

Het applicatie landschap is verdeeld over meerdere vestigingen in verschillende landen, die met complexe bedrijfsprocessen gekoppeld zijn.

Binnen het project werkt de technisch applicatie manager nauw samen met de Project manager, De Informatiemanager, data Management, Security Management, de IT Architect.

Je Missie:
De Technisch Applicatie Manager is verantwoordelijk voor de implementatie en het onderhoud van de applicaties die de informatievoorziening voor het business project realiseren.

De Applicatie Manager brengt het applicatielandschap in kaart door de bestaande applicaties in de beveiligde IT omgeving te inventariseren en te analyseren om vast te stellen waar deze zo mogelijk kan worden geoptimaliseerd.

Daarnaast is de Technisch Applicatie manager verantwoordelijk voor ondersteuning aan de eindgebruikers om de continuïteit van de bedrijfsvoering te garanderen.

Wat neem je mee:

  • Analyse van het huidige applicatie landschap en het kunnen adviseren waar dit applicatielandschap kan worden geoptimaliseerd;
  • Selectie, implementatie en ondersteuning van de applicaties die nodig zijn voor verbetering van de informatievoorziening;
  • Analytisch vermogen om complexe bedrijfsprocessen en gegevensverzamelingen te doorgronden.
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau met een relevante afgeronde opleiding;
  • Aantoonbare ervaring (> 5 jaar) op het gebied van (Technisch) Applicatiemanagement in een grote industriële organisatie; 
  • Ervaring in de defensie industrie en/of maritieme industrie is een pré;
  • Je beschikt over technische kennis en ervaring om applicaties te installeren, documenteren  en te onderhouden, samen met SCCM technieken 
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in minimaal het Nederlands en het Engels.

Zie jij jezelf deze missie succesvol afronden? Reageer dan middels de button 'Apply for mission' en we komen zsm met je in contact!

Grt,
Team BrightSourcing