Terug naar opdrachten

MISSION DESCRIPTION ID: 76230-385

Android Consultant

Detachering

Voor onze directe BrightSourcing eindklant zijn wij op zoek naar een passende match op onderstaande uitvraag:
 

  • Functie: Consultant telefonie met focus op Android Enterprise

  • Locatie: Utrecht & Remote

  • Duur: ntb

  • Tarief: in overleg

  • start per: in overleg

Achtergrond van de vraag:
Onze klant wil op korte termijn haar mobiele telefoons gaan uitrollen met Android Enterprise, dit omdat het anders vanaf medio mei niet meer mogelijk zal zijn om nieuwe smartphones aan haar MDM (MobileIron) te koppelen (en sommige van haar apps vereisen ook een overstap naar Android Enterprise). De interne projectleider is druk met een grote hoeveelheid aan andere projecten en kan dit project er zelf niet bij doen. Om die reden is externe expertise gewenst.


De opdracht:
Op dit moment heeft zij al wel een werkende Android Enterprise omgeving maar daar zitten ongeveer 10 'test' telefoons op. Ze moeten nog een aantal keuzes maken en issues oplossen. Denk hierbij aan issues die ontstaan met een gescheiden werk en privé deel op de telefoon (werken met twee contactpersonen groepen?) en welke apps ze zakelijk aan willen bieden en welke apps medewerkers zelf op het privé deel kunnen installeren.

Daarnaast zal bepaald moeten worden hoe zij de telefoons (rond de 600) gaan migreren naar Android Enterprise. Er zal een communicatieplan gemaakt moeten worden, planningen afgestemd moeten worden met de organisatie en de daadwerkelijke migratie ingeregeld worden.

Ben of ken jij iemand die beschikbaar komt? Laat het ons weten en we komen zsm met je in contact!

Team BrightSourcing