Terug naar opdrachten

MISSION DESCRIPTION ID: 86153-822

Allround IT engineer

Vast
Breda
Jouw koers
Ontdek de dynamiek van IT bij YANGA Sports Water in Breda, waar jouw expertise bijdraagt aan onze internationale groei. Als allround IT engineer vind je een inspirerende werkomgeving waarin plezier en innovatie samenkomen. Ervaar de bruisende energie op kantoor, waar je onbeperkt kunt genieten van YANGA Sports Water. Je krijgt een aantrekkelijk salaris, flexibele thuiswerkmogelijkheden en een goed pensioen. Jouw vrijheid en ontwikkeling staan voorop in ons hechte en gemotiveerde team, waarin je een breed scala aan IT-uitdagingen aangaat.Dit ga je doen
Als allround IT engineer bij YANGA Sports Water sta jij dicht bij de sporter in de sportschool om te zorgen dat deze na elke training zorgeloos Yanga Sports Water kan bijvullen. Met een focus op de allround performance van onze hydration stations zorg jij dat technische uitdagingen (proactief) opgelost worden. Daarnaast ben je, met ondersteuning van onze externe leveranciers, verantwoordelijk voor onze eigen IT omgeving en coach je het internationale team van Yanga om effectief en veilig anyplace en anywhere te kunnen werken. Je adviseert over technische innovaties en zorgt voor sterke cases en effectieve managementrapportages van zowel onze hydration stations als de complete IT omgeving; je blijft graag in control! Je bent deel van het ‘technisch hart’ binnen een multifunctioneel team met korte lijnen, wat efficiënte communicatie en een prettige werksfeer bevordert. Jouw expertise draagt bij aan onze missie om sporters wereldwijd goed en gezond te hydrateren. Je focus ligt op innovatie, veiligheid en efficiëntie, en je hebt de kans om impact te maken op de groei en professionaliteit van onze organisatie.


In het kort:
 • Je beheert en vernieuwt onze 2.500 (and growing!) hydration stations.
 • Je onderhoudt en verbetert onze IT hard- en software.
 • Je werkt samen met leveranciers voor optimale IT- en Hydration Station prestaties.
 • Je verbindt technologie met bedrijfsprocessen en adviseert over innovaties.
 • Je verzekert systeemveiligheid met geavanceerde remote management tools.

Over YANGA
YANGA Sportdrinks in Breda is een groeiende scale up met ambitie. YANGA is een hervulbare suikervrije sportdrank speciaal ontwikkelt voor de sportschool; pak je fles, kies een van de zes smaken en geniet van het verfrissende vitaminewater. YANGA is gelanceerd in 2010 en lest nu de dorst van duizenden sporters in de Benelux, VK, Frankrijk en Spanje. Het is onze ambitie om uit te breiden naar meer markten in Europa en uiteindelijk de VS. YANGA is een platte, hechte organisatie, waardoor de communicatielijnen kort en makkelijk zijn. Een plek waar werk en plezier samenkomen. Heb jij plezier in je werk, dan presteer jij beter, in je werk en als mens. Dat is onze visie. Wij houden van verschillen; verschillende mensen bieden verschillende perspectieven en dat brengt creatieve ideeën die ons dichter bij ons doel brengen.  Dus, als jij als allround IT engineer ook wilt bijdragen aan onze internationale uitbreiding, dan is dit de plek voor jou.
Jouw kracht
Als IT engineer bij YANGA in Breda ben je flexibel, leergierig en in staat om prioriteiten te stellen. Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar. Verder breng je de volgende kwaliteiten mee:
 • Afgeronde mbo-opleiding (niveau 4) met HBO werk- en denkniveau.
 • Collegialiteit, pro activiteit en sterke communicatievaardigheden.
 • Technisch inhoudelijke kennis van onder meer Azure, O365 (met name Teams, Onedrive, SharePoint), Intune, Powershell scripting, Business Central (ERP), Datto remote management tooling.
 • Ervaring met data-warehousing protocollen en licentiebeheer (pre).
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels. Hier bovenop is Frans en/of Spaans een pre.
 • Woonachtig in de directe omgeving van breda of in Noord Brabant geniet de voorkeur.

Jouw keuze
Als IT engineer bij YANGA Sports Water in Breda krijg jij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Naast een goed pensioen en veel afwisseling, kun je rekenen op een aantrekkelijk pakket:
 • Uitstekend maandsalaris tussen de  €4.000,- tot €4.500,- afhankelijk van jouw ervaring.
 • 25 vakantiedagen.
 • Flexibele werktijden.
 • Ambitieuze, internationale en groeiende organisatie.
 • Dagelijks vers fruit en onbeperkt YANGA Sports Water op de werkvloer.

Pak het moment
Ben jij de allround IT engineer die ons team in Breda komt versterken? Solliciteer direct. Binnen twee werkdagen hoor je van ons.