LAUNCH

BrightGeneration

MISSION STATEMENT

Met ruim 10 jaar ervaring binnen de arbeidsmarkt begrijpen wij wat er écht nodig is om een trainee te laten groeien met kennis en ervaring. Uit onderzoek blijkt dat 70% van de traineeships vroegtijdig beëindigd wordt door een gebrek aan- of niet concrete- begeleiding. Hoe dat komt? Omdat veel mentoren toch weer terugvallen op zijn of haar eigen ‘waan-van-de-dag’ werkzaamheden en veel bedrijven verwachten dat de trainee zelf actie onderneemt. Wij zien alleen dat een trainee dit niet altijd zelf aan durft te geven, waardoor je in een vicieuze cirkel dreigt te komen. Alle klanten vinden dan ook dat begeleiding een van de kritische succesfactoren is binnen een traineeship en vinden het toch lastig om dit daadwerkelijk te borgen!

DAAROM HEBBEN WIJ BRIGHTGENERATION OPGERICHT

Wij zijn dé partner voor het werven, begeleiden en succesvol door laten stromen van (jong) IT talent voor organisaties. Door ons continous learning program zijn wij in staat de trainee goed te begeleiden in het behalen van de gezamenlijk opgestelde leerdoelen. Door heldere rapportage, transparante voortgangsdocumentatie en onze persoonlijke benadering werken wij nét even anders dan onze concullega’s en weten wij wel degelijk de belangrijkste succesfactoren van een traineeship samen met onze klant én trainee te borgen!

LAUNCH IN 3… 2… 1…

Dat we de dingen nét even anders doen wordt snel duidelijk in de samenwerking met onze klanten; zo werken wij juist met maatwerk traineeships in plaats van eenheidsworst. Nog belangrijker vinden wij het om ook al een bijdrage te leveren binnen de opleiding van een potentiele trainee. Daarom zijn we bij verschillende ROC’s en Hoogescholen nauw betrokken bij het lesprogramma van de studenten in het laatste jaar van de opleiding! Wij geven een aantal BrightSessions per jaar, waarin wij een door de opleiding verkozen onderwerp matchen met de praktijk. Gave hieraan is dat we bijdragen aan professionele en verfrissende lesstof voor de studenten  en al zichtbaarheid voor onze klanten creëren binnen de opleiding.

  • Wil je als opleidingsinstantie meer weten over onze huidige bijdrage binnen het onderwijs en wat wij hierin voor je kunnen betekenen?
  • Ben je als organisatie op zoek naar jong professionals, herken je je in eerdergenoemde knelpunten en zoek je een toppartij om je hierin te ontzorgen?
  • Voel je aan alles dat JIJ behoort tot de BrightGeneration en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw eigen traineeship te lanceren met ons?

Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking. Meteen zien welke traineeships klaarstaan voor lancering? Check ze bij onze opdrachten!

READY TO GET BRIGHT(‘R)?

SPACE TEAM