Terug naar opdrachten

MISSION DESCRIPTION ID: 59261-469

Security consultant implementatie NEN

Detachering
Zaandam

Hoi!

Voor onze directe eindklant zijn wij op zoek naar een passende kandidaat op onderstaand profiel

  • Functie: Security consultant

  • Locatie: Zaandam/remote

  • Uur per week: in overleg, we verwachten niet direct fulltime inzet

  • Duur: 3 mnd+

  • Tarief: €75 á €85 per uur

  • Start per: 1 december 2021 of 1 januari 2022


Achtergrond van de aanvraag

Onze klant heeft in rap tempo de NEN/ISO norm op security vlak moeten vertalen van wet- en regelgeving naar beleid en staat nu op het punt om dit concreet binnen de organisatie in te voeren. De consultant die de 1e vertaalslag heeft gedaan draagt het stokje per december of januari over aan een nieuwe kandidaat die zich volledig zal gaan richten op de implementatie hiervan binnen de organisatie.


Wat zoeken we

Iemand die juist sterk is in het maken van de vertaalslag van het beleid naar de organisatie en deze implementatie kan begeleiden. Belangrijk dat je een 'mensen-mens' bent die deze twee werelden concreet met elkaar weet te verbinden. De organisatie heeft het al erg druk (kunnen we specifieker toelichten) 'en dan komt dit er ook nog eens bij'. Je moet ook om kunnen gaan met een bepaalde mate van weerstand; mensen zullen 'anders' moeten gaan werken/denken.

Ben jij de persoon die dit perfect in goede banen kan leiden? Ben jij in staat om mensen met jouw (positieve) overtuigingskracht mee te nemen in deze verandering? Dan komen we graag zsm met je in contact om deze aanvraag nog wat verder aan je toe te lichten!

Alvast bedankt voor je reactie en groet,

Team BrightSourcing