Launch

BrightEvents

Bijpraten en bijblijven: dat is wat we doen op events waar we te gast zijn en op onze eigen BrightEvents. Zin om te luisteren of mee te praten over trends en technologie? Check dan regelmatig deze pagina en meld je aan!

BrightSessions

Ontdek Windows 365 – 14 juni 2022

BrightSession
Ontdek Windows 365

Wanneer
14 juni 2022

Tijd
16.00 – 18.00 uur

Waar
Café-restaurant Polder, Science Park 201, Amsterdam

Spreker
Stefan Dingemanse – Brainpulse IT & Microsoft MVP

De coronacrisis heeft veel mensen gedwongen om flexibel en op afstand te werken. Medewerkers moeten altijd toegang hebben tot bestanden, vanaf welk apparaat dan ook en altijd in een vertrouwde omgeving. Een cloud-werkplek kan hiervoor de oplossing zijn, maar zo’n werkplek bouwen en beheren, kost mankracht, kennis, hardware en tijd. Windows 365 lost dat voor je op, maar is dit product ook perfect voor jou?

Stefan Dingemanse neemt je mee in de mogelijkheden en deelt zijn ervaringen en een demo. Ideaal, zo weet je binnen 1 uur precies welke oplossing voor een virtuele werkplek perfect is voor jou. Daarna is er ruimte voor al je vragen.

Wil jij ook bijpraten en bijblijven tijdens een hapje en een drankje? We zien je graag!

Meer over Stefan

Stefan Dingemanse is Microsoft Most Valuable Professional en Microsoft Certified Trainer. In zijn werk als Freelance Microsoft (Cloud) Consultant bij Brainpulse IT focust hij zich vooral op alles rondom de Modern Workplace en de public cloud. Hij kent Microsoft Azure, Microsoft Endpoint Management, Azure Virtual Desktop / Windows 365, Azure DevOps als zijn broekzak, is medeoprichter van de wereldwijde Virtual Desktops Community en deelt zijn kennis graag met ons.