Launch

BrightEvents

Bijpraten en bijblijven: dat is wat we doen op events waar we te gast zijn en op onze eigen BrightEvents. Zin om te luisteren of mee te praten over trends en technologie? Check dan regelmatig deze pagina en meld je aan!

Winter barbecue

’the sky is the limit’

winterbbq

SAVE THE DATE!

17 november 2022
16.00 uur – 20.30 uur

Locatie: Boerengoed
Hoevenseweg 5, 4157 JB Enspijk

We hebben nog een plekje vrij! Kom je?

Op donderdag 17 november is het zover, dan duiken we diep in de kennis van ons heelal. We leven in een tijd waarin dankzij technologie ‘de sky allang niet meer de limit is’. Jij werkt dagelijks met het ontwerpen en implementeren van alle nieuwe mogelijkheden in onze wereld en ook privé krijg je steeds meer toegang tot de parallelle, eindeloze nieuwe wereld die we Metaverse noemen. Maar alles begint bij de basis: bij ons eigen universum. Wat weten we niet, wat kan nieuwe technologie van ESA, ESO en NASA ons nu leren en hoe brengen Nederlandse telescopen lichtjaren ver weg opeens heel dichtbij?

Tijdens ons bijzondere klantevent ga jij dit in een echt planetarium met eigen ogen zien en leiden professionals van de De Nederlandse Onderzoekschool voor Astronomie je in

30 minuten langs de uithoeken van het heelal. Een intensieve en bijzondere reis, dus daarna laden we je energie weer op met een heerlijk uitgebreide winter barbecue, samen met ons.

Vieren dat we er zijn. Vier je mee?

Dan houden we een plekje voor je vrij. Meld je dan wel even z.s.m. aan, want onze plek tijdens dit event is niet oneindig.

We hebben er zin in.

Zien we je dan? Schrijf je dan in en zet 17 november alvast in je agenda!